Columns en Archief

Vreemdgaan is normaal

28 November 2011
Door: Jeffrey Wijnberg

Is uw relatie in een sleur geraakt? Raakt u niet meer opgewonden als u naar uw partner kijkt? Koestert u al langer de wens om het eens met een ander te doen? Geen probleem. Even inloggen op secondlove.nl en u kunt uw hart ophalen. Veilig en discreet vreemdgaan is de uitvinding van deze moderne tijd.

U hoeft het alleen maar te proberen en u zult het vreemdgaan als normaal ervaren. Zeker als ik u daar vandaag psychologisch in ondersteun. Belangrijk is namelijk dat u afstapt van uw ouderwetse ontrouwgedachten en die inruilt voor de frisse ideeën van het hedendaagse flirten en daten. Oubollig is het bijvoorbeeld om te denken dat u tegenover uw vaste partner open en eerlijk moet zijn. Moderner is het om stukje beleving te omheinen met piketpaaltjes waar niemand anders bij kan dan uzelf. U bent helemaal niet verplicht om alles te delen; en al helemaal niet de informatie die leidt tot afkeuring, verontwaardiging en ruzie. U gaat toch ook niet vertellen dat u uw boterhammetjes in de prullenbak heeft gegooid en een lekker puut patat heeft gekocht? Dat leidt alleen maar tot relationeel gehakketak waar niemand beter van wordt. Achterhaald is ook het idee dat het vreemdgaan de ander zou kwetsen. Ja, misschien als het overspel aan het licht komt. Maar, dat hoeft helemaal niet. Discreet vreemdgaan houdt uw vaste partner uit de wind. Zolang uw wederhelft niets op het spoor komt, is er ook niets om ophef over te maken. Immers, wat niet weet wat niet deert. Helemaal uit de tijd is het idee dat de mens monogaam hoort te zijn. Ik bedoel, het feit dat half Nederland vreemdgaat is het bewijs dat dit onzin is. Veel moderner is de gedachte dat de mens meer kan dan exclusief van één persoon houden. Het hart gesloten houden voor al die anderen leuke contacten is een vorm van emotionele onderdrukking waar mensen geestelijk ziek van worden. Veel gezonder is het om uw hart open te stellen en uw vermogen tot liefhebben ook echt een kans te geven. Alleen dan weet u dat u alles uit uzelf gehaald hebt. Als er iets is dat voldoet aan de definitie van modern dan is het wel de gedachte dat u en uw behoeftes op de eerste plaats komen. Volgens de oude reglementen wordt het vreemdgaan ook getypeerd als leugen en bedrog. Maar dat geldt alleen voor degene die zich belogen en bedrogen voelt. Als vreemdgaande bent u namelijk gewoon trouw aan uzelf. En dat is genoeg.

Mijn vaste supermarkt is AH. Maar, ik mag toch ook een boodschapje halen bij de Aldi. Zo is ook vreemdgaan: gewoon eens een keertje winkelen bij de concurrent. Niets vreemds aan, dat vreemdgaan.


Lees ook:

Bekijk alle columns

Reacties

 • Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer terug na 5 jaar van gebroken huis. Ik heb gebladerde met mijn man al jaren met pijn, verdriet en schande, hoeft hij niet de zorg over onze kinderen en ik, liever dan hij buiten zijn eigen huis en dit echt brak ons ​​huis. Ik ging naar plaatsen op zoek naar hulp, maar het probleem nog steeds tot en met 2 dagen geleden i over getuigenissen van hoe Doctor Ororo heeft bijgedragen aan mensen kwamen dus ik contact met hem en hij verzekeren me dat hij mijn probleem op te lossen met zijn ban en ik zal zien resulteren binnen 12 tot 16 uur. Ik volgde zijn instructie, gebeden en vertrouwde hem en vandaag mijn huis is zo rustig als hoe ik wil dat het is. Doctor Ororo is echt en ik maakte een gelofte om de wereld te vertellen over hem en ik zal getuigen op het internet zo veel als ik kan hier is mijn nummer (+17726004686) tekst mij voor elke vraag. Is uw huis of huwelijk kapot? heb je vriend / vriendin je weggaat? Contact Doctor Ororo voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of via WhatsApp: (2348068784784)

  Claris
  07/12/2016 10:10
  (6 jaren geleden)

 • Er is een grote vreugde in mijn hart, net als een rivier, ik weet niet wat te doen of zeggen dat het genoeg is om Doctor Ororo bedanken voor het instellen van mijn vriend terug naar mij zal zijn. Mijn vriend vertelde me dat het voorbij was en weglopen zonder redenen waarom hij een pauze wilt, ik was in verwarring en wist niet wat te doen, maar op 4 oktober 2016 zag ik verschillende prachtige getuigenis op het internet van mensen die Doctor Ororo heeft hielp met zijn ban, dus ik onmiddellijk contact opgenomen met de arts Ororo en legde mijn probleem te him.It was geweldig en verrassend dat 14 uur na de ban werd geworpen mijn vriend belde me en smeekte me om hem te vergeven en te accepteren hem terug, ik dacht dat het was een grap, maar 15 minuten later kwam hij naar mijn huis en viel op zijn knieën vraagt ​​me om hem terug te nemen die ik meteen deed. Ik getuigen op dit forum alleen maar om mensen te laten weten dat Doctor Ororo is echt en oprecht. contact met hem voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of WhatsApp: (+2348068784784)

  Bianca
  23/10/2016 10:09
  (6 jaren geleden)

 • Typically the tragedy through Pakistan continues to worsen for the reason that relief necessities and solution fall far in immediate need of what should be used. More solution is desperately needed being the potential for innumerable fatalities gets started to loom.

  National drink of Pakistan
  17/08/2016 12:14
  (6 jaren geleden)

 • ik heb nog nooit een prachtige Doctor zoals Doctor Atete gezien. Hij is een man van zijn woord en de oplossing van allerlei problemen, ik noem hem de fysieke God op aarde om wat hij voor mij heeft gedaan met zijn krachtige spreuk. Ik was getrouwd zeventien jaar lang zonder enig kind, maar toen ik gecontacteerd Doctor Atete om hulp, hij beloofde me dat alles goed zal zijn met mij en mijn vrouw toen wierp hij een spreuk voor mij en ik ben zo tevreden om de wereld te vertellen dat mijn vrouw werd zwanger na de seks en vandaag is zij bevallen van drieling. Wat kan ik meer zeggen dan een woord van dank aan dokter Atete de man die veeg mijn tears.Do je te helpen en Contact Doctor Atete vandaag via mail nodig heeft: doctoratetespelltemple@hotmail.com of via de website http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com of Telefoon: +2347056505954

  Steven
  15/11/2014 13:08
  (8 jaren geleden)

 • There are duplicated units taking place severally uncompassability means of access the sequacious gaslight and squad quantities respectively a la mode the sharing inasmuch as both keep safe and energy aca-. http://hucfero.com

  ahmed1966
  17/03/2012 23:57
  (11 jaren geleden)

 • The katabatic wind three words were bettered approach materiel advice. http://zidosi.com

  olin1979
  15/03/2012 20:24
  (11 jaren geleden)

 • Ik vind het helemaal goud wat die man geschreven heeft.
  Ik ben nu al voor de tweede keer belazerd door een man.
  Denk overigens dat ik maar pot word of zo.
  Ik denk elke keer weer dat het bij mij gebeurt.
  De mazzel pak je spullen en rot op met de tekst het werkt niet tussen ons.
  Daarna ben ik ontzettend blij dat het over is en voel ik mij helemaal vrij.
  Zie in een keer vrienden die ik heb laten versloffen omdat je ook tijd wil doorbrengen met je partner.
  Doe ineens veel leukere dingen als alleen maar met mijn partner op de bank.
  Tegenwoordig is het standaard relatie leven de een achter de laptop en de ander achter de computer.
  Ik ben blij dat ik nu voor de tweede keer singel ben nadat mijn vent vreemdgegaan is.
  Vind het alleen wel grappig dat ze denken dat we er niet achter komen, maar helaas.
  Naar kinderen wees eerlijk en zeg dat het niet werkte tussen papa en mama.
  doe normaal tegen elkaar lijd je kind er ook niet zo onder.
  Probeer in geval van kinderen gewoon vrienden te zijn met je ex ipv. alleen maar haat te koesteren.
  je red het alleen ook wel hoor.

  s6 aan iedereen die vette hartkleppen krijgen omdat zij zich veel te druk maken hierom.
  Zie het maar zo als dit soort dingen zich voordoen dan werkt het niet meer met elkaar. ga uit elkaar en he alleen red je het ook wel.

  x ik ben gelukkig

  gelukkig
  26/01/2012 03:33
  (11 jaren geleden)

 • Wat erg spijtig is dat ik veel al alleen hoor dat er mannen vreemdgaan.

  Het feit dat er ook vrouwen zijn die vreemdgaan en eens bij een aldi willen kijken word hierin de reacties niet eens aan de kaart gesteld.

  Ik was 5 jaar getrouwd en mijn vrouw vond het nodig om de buren eens uit te proberen....

  En daar zit je dan als man met 2 kinderen... hoe leg je dat je kinderen uit?

  Mama is naar de snoepwinkel??

  Marcel
  06/01/2012 11:11
  (11 jaren geleden)

 • Het lijkt mij duidelijk dat de heer Wijnberg als doel heeft om een column te schrijven die prikkelt. Met de verwijzing naar de supermarkt geeft hij impliciet aan dat hij het vreemdgaan op liefdesvlak niet ambieert. Die toevoeging maakt al voldoende duidelijk, dus twijfelen aan de normen en waarden lijkt mij niet nodig.

  Anton
  03/12/2011 18:00
  (11 jaren geleden)

 • Het zou prettig zijn als je nog zou reageren wat je bedoeling was met deze column. Zo niet dan ben je dus blijkbaar ook een van die vreemdgaande heren.
  Mijn definitie van vreemd gaan is alles wat je liever niet deelt met je partner. Voorbeeld: Ik heb staan zoenen met een collega, verteld je dat thuis? Als het geen vreemdgaan is zou je dat toch gewoon kunnen vertellen?

  Bart
  01/12/2011 09:43
  (11 jaren geleden)

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties

Plaats uw reactie