Columns en Archief

Doe een wens

14 July 2014
Door: Jeffrey Wijnberg

Vraag iemand waar u heen moet, en hij zal u de weg wijzen; zelfs als hij geen flauw benul heeft welke kant hij u op stuurt. Hiermee is simpelweg aangetoond dat mensen bereidwillig zijn. Des te vreemder is het daarom dat er zoveel van deze bereidwilligheid ongebruikt blijft liggen.

Vooral in het huwelijk laten partners kans op kans onbenut om te krijgen wat zij, diep in hun hart, zo begeren. Blijkbaar is het uitspreken van een wens iets wat als emotioneel riskant ervaren wordt. Daarom kan het gebeuren dat in de liefde eerder gekozen wordt voor het stille leed van de eenzaamheid, dan voor het geluksgevoel van gezamenlijkheid. Typerende uitspraken zijn in dit verband: ‘als hij het niet uit zichzelf doet, dan doe ik het nog liever zelf’ of ‘komt het niet spontaan, dan hoeft het voor mij ook niet’ en ‘als ik er zelf om moet vragen, dan is voor mij de lol er al af’. Zo is tenminste duidelijk wat het probleem is. Blijkbaar wordt het stellen van een vraag, het uiten van een wens, het doen van een verzoek als een knieval ervaren; als een vernedering die koste wat kost vermeden moet worden. Natuurlijk, als psycholoog zou het vreemd zijn als ik daar niet de emotionele logica van inzie. En dat doe ik ook. Desondanks is het vele malen verstandiger en effectiever om gewoon te vragen naar waar u om verlegen zit. Belangrijk is wel om uw wens op zeer persoonlijke wijze te presenteren. Dus, zinnen die beginnen met ‘het wordt de hoogste tijd dat’ of ‘zou het niet wat zijn om’ en ‘ is het nou zo moeilijk om te beseffen dat’ zijn zinnen die, op passief-agressieve wijze, de bereidwilligheid meteen in de kiem smoren. Uw zinnen kunnen veel beter beginnen met een aanhef als ‘je zou mij een groot plezier doen als’ of ‘voor mij zou het heel belangrijk zijn dat’ en ‘waar ik jou bij nodig heb is’. Deze vreselijke emotionele knieval betekent alleen maar dat u laat blijken uw levenspartner nodig te hebben. En als u er goed over nadenkt, dan is de reden dat u ooit aan een partner bent begonnen nu juist het feit dat u zo behoeftig was. Toch?! Uiting geven aan uw behoeftes is daarom geheel in lijn met uw oorspronkelijke bedoelingen; en zal dus ook met begrip en waardering ontvangen worden. Natuurlijk is er altijd een kansje op afwijzing. Maar erg dramatisch kan dat niet genoemd worden. Immers, u hoeft niet altijd aan het langste eind te trekken.

Vraag een onbekende voorbijganger hoe laat het is en hij zal het u vertellen. Laat uw levenspartner geen onbekende voorbijganger voor u worden door hem niets meer te vragen.

 


Lees ook:

Bekijk alle columns

Reacties

 • Hallo, mijn naam is Anna Anderson uit het Verenigd Koninkrijk, ik nooit, totdat ik dr genoemd Musa hou tempel magische ervaring, en voor de liefde charme voor mij, mijn ex-man, ik en onze twee kinderen gingen naar drie jaar mijn excuses voor de pijn gaf hij me, tot vandaag leven we in een gelukkig gezin wanneer je aankomt op de juiste oplossing voor uw problemen gecombineerde DR Musa moet de juiste keuze te zijn. Het is een geweldige man, charme hebben jarenlange ervaring en zijn magie is zeer schadelijk gratis. geformuleerd voor verschillende doeleinden, zoals:

  (1) Als u wilt dat uw ex terug te krijgen.
  (2) Als u nog steeds slechte dromen.
  (3) te worden ondersteund in uw kantoor.
  (4) u wilt dat de vrouwen / mannen na de conversie.
  (5) voor een kind.
  (6) [om rijk te worden.
  (7) die u wilt zijn / haar echtgenoot, je voor altijd binden.
  (8) Als u financiële hulp nodig.
  (9) Plant Care

  Contact met hem vandaag: drmusaspelltemple@gmail.com

  Vriendelijke groeten,
  Anna Anderson.

  anna
  19/01/2015 23:42
  (6 jaren geleden)

 • Ik was er kapot van dat mijn vriend besloten om de relatie te verlaten, zodat u de charme van een minnaar. Dr Alus Binnen een week van magie die is "gewoon praten." Na een paar goed gesprek en inhalen, ik wilde hem weer te zien.
  Ik voelde dat begon te draaien. Ik besloot om hem een kans te zien, geef. We zijn gelukkig getrouwd, en hij is helemaal gek, dank dr Musa voor mijn ex terug te komen, als je haar hulp nodig hebt, kunt u contact met hem opnemen via e-mail: drmusaspelltemple@gmail.com
  Een 'als rokade magie is gespecialiseerd in alle soorten:
  Voordat Gettings terug je geliefde of echtgenoot
  Tweede geestelijke sfeer
  3. Training
  4e Spell Geld
  5 Duurzame Magic
  6 Welvaart Spell
  7 cellen
  8. Krijg controle over de operatie
  9 Jij bent de regisseur Spell
  10 Krijg groot krediet zonder kosten Spell
  11. Hoe ziet u uw geld scam
  Magic 12e Kinderen
  13e Zwangerschap Spell
  Spell 14e Vrijheid
  15 Liefde Spells
  16, Vanishing Spell
  Spell 17 Invisible People
  18e Spell Succes of identiteit
  19 Huwelijk Ban
  20e Spell Avenging
  21 Spells Populariteit
  Magic 22e Death
  23e Cancer Spell
  24 Natural Power Spell
  25e Madness Magic
  26 gratis credits
  27 Realisatie van films en platen
  28 HIV / AIDS Spell
  29e tuberculose magic
  30 Verwijdering en Body Magic
  Gokken Spells, en meer

  jerry
  19/01/2015 23:41
  (6 jaren geleden)

 • UDA MICROFINACE BANK has been insuring loans to the less privileges since 1994 although in some part of the world there are now Internet fraud, UDA is certified by the government and of new updates we the process of loan insurance with loan terms which means no cheating or miscalculaton. many customers do not trust us but we still give them their disire.need a loan?
  follow via email on udabankmicrfinance@gmail.com

  uda
  30/12/2014 20:13
  (6 jaren geleden)

 • mijn naam is Melissa Ik ben hier om te getuigen van hoe ik terug mijn man, zijn we getrouwd voor meer dan 8 jaar en hebben twee kinderen gekregen geven. ding ging goed met ons en we zijn altijd blij. tot op een dag mijn man begon zich te gedragen op een manier die ik niet kon begrijpen, was ik erg in de war door de manier waarop hij mij en de kinderen te behandelen. later die maand dat hij niet weer thuis te komen en hij belde me dat hij wil scheiden, ik vroeg hem wat heb ik verkeerd gedaan om dit te verdienen van hem, het enige wat hij zei is dat hij wil scheiden, dat hij een hekel aan mij en niet doen wil me weer te zien in zijn leven, ik was boos en ook gefrustreerd weet niet wat te doen, ik was ziek voor meer dan 2 weken als gevolg van de echtscheiding. Ik hou zoveel van hem dat hij alles voor mij was zonder hem is mijn leven niet compleet. ik vertelde mijn zus en ze vertelde me om contact met een spell caster, ik nooit geloven in al deze spreuk casting van een ding. Ik wil gewoon om te proberen als er iets uit zal komen van het. Ik nam contact op DR.musa voor de terugkeer van mijn man om mij, vertelden ze me dat mijn man zijn genomen door een andere vrouw, dat ze een spreuk op hem, dat is de reden waarom hij een hekel aan mij en ook willen dat we een scheiding. Toen vertelde ze me dat ze een spreuk op hem, dat zal hem terug naar mij en de kinderen wierp, wierpen zij de spreuk en na 1 week mijn man belde me en hij vertelde me dat ik hem zou moeten vergeven, begon hij zich te verontschuldigen op de telefoon en zei dat hij nog steeds van me houdt, dat hij niet wist wat er met hem gebeuren dat hij mij verliet. het was de spreuk die DR.JATO werpen op hem dat hem vandaag terug te komen naar mij, mij en mijn familie zijn nu weer gelukkig vandaag. bedankt DR.JATO voor wat je hebt gedaan voor mij zou ik niets vandaag, zo niet voor uw grote ban zijn geweest. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te delen met de mensen die al deze ervaren en mijn vrienden die op doorreis zijn al dit soort liefde probleem om terug hun man, vrouw of ex-vriend en vriendin, als je op moet zijn contact help hem zijn e-mail> drmusaspelltempl@gmail.com en check zijn website om veel wat hij doet zo goed en je zult zien dat uw probleem zal worden opgelost zonder delay.once weer zijn e-mail> drmusaspelltempl@gmail.com

  sonia
  21/12/2014 17:18
  (7 jaren geleden)

 • Hallo lieve vrienden

  Mijn naam is Karina Vilva. Ik wil dit bericht gebruiken om mijn dankbaarheid te uiten aan een vrouw heb ik nog nooit gezien, maar ze heeft mijn leven een paradijs gemaakt.
  Zeker, er op het internet kwaadaardige mensen die nederig zijn mensen op zoek om vals te spelen, maar de grote Koningin Madu liet me zien dat er nog een aantal mensen die te vertrouwen zijn kunnen.
  In feite heb ik woonde 21 jaar huwelijk nooit de vreugde van het moederschap ervaren, ik had problemen van mijn schoonfamilie, maar mijn man was erg begripvol. Op een dag als ik was van plan via het internet zag ik een aantal nummers van mensen gegeven getuigenis over een bepaalde vrouw over hoe ze hen geholpen heeft gered hun huwelijk, kregen hun ex terug, genezen ziektes, ik belde mijn man zo liet hem zien wat ik zag, maar hij ontmoedigd me door me te vertellen dat deze mensen zijn allemaal nep en ik moet de getuigenissen negeren. Maar heb ik besloten om contact met deze Grote vrouw door haar brievenbus: drmusaspelltempl@gmail.com
  Tot mijn grootste verbazing deze vrouw kon mij helpen en nu ben ik een trotse moeder van twee grote jongens en een meisje die in grote vorm. mijn man is erg trots op mij en we zijn meer gelukkig samen verlaten.
  Dankzij Koningin Madu de Grote Helper, zal ik blijven spreken van uw goede werk in mijn leven. Mijn man kreeg ook gepromoot in zijn kantoor en hij werd meer trots op me. Ik moet bekennen dat ik heb een geweldige familie en Om haar dat ik eeuwig dankbaar zal zijn.
  Beste ouders, vrienden, broers en zussen schrijf de grote QUEEN MADU op haar brievenbus, want ze heeft waarschijnlijk de oplossing voor al uw problemen. Ze vertelde me dat ik kon ook bij hem terecht voor oplossingen op andere problemen, zoals

  1. Om HIV / AID of verwante ziekte
  2. Herstel verloren minnaar, ook al verloren voor een lange tijd
  3. Verwijder slechte spreuken uit woningen, bedrijven en aantrekkelijkheid klant etc.
  4. Get promotie die u hebt gewenst voor een lange tijd op het werk of in je carrière.
  5. Lees al uw problemen voordat u ze zelfs noemen hem
  6. Verwijder de zwarte vlek die blijft het nemen van uw geld weg
  7. Ontdek waarom ga je niet in het leven en de oplossing doorsturen
  8. Elimineer in familie gevechten
  9. Zorg voor een uitstekende schoolcijfers zelfs voor kinderen met een verstandelijke handicap
  10. Stop uiteenvallen in uw huwelijk of relatie
  11. Ik vernietigen en stuur Nikolos (watergeest, slapeloze nite, persen door boze machten) indien gewenst rendement
  12. Het genezen van onvruchtbaarheid bij vrouwen en verontrustend menstruatie
  13. Haal de stekker van uw huwelijk met de geliefde van uw keuze
  14. Recover gestolen goederen en de verblijfplaats van de mensen die je pijn doen.
  15. Breng bovennatuurlijk geluk
  16. Zwangerschap spell om baby te verwekken
  17.Get scam uw geld terug
  18. Mogelijk wil Geïnteresseerd in de populaire muziek
  19. Mogelijk naar populaire Geïnteresseerd in het voetbal

  Neem contact op met QUEEN CHANTI vandaag en ik weet dat je zal e blij voor de rest van je leven. E-mail: drmusaspelltempl@gmail.com

  sonia paul
  21/12/2014 17:08
  (7 jaren geleden)

 • mijn naam is Melissa Ik ben hier om te getuigen van hoe ik terug mijn man, zijn we getrouwd voor meer dan 8 jaar en hebben twee kinderen gekregen geven. ding ging goed met ons en we zijn altijd blij. tot op een dag mijn man begon zich te gedragen op een manier die ik niet kon begrijpen, was ik erg in de war door de manier waarop hij mij en de kinderen te behandelen. later die maand dat hij niet weer thuis te komen en hij belde me dat hij wil scheiden, ik vroeg hem wat heb ik verkeerd gedaan om dit te verdienen van hem, het enige wat hij zei is dat hij wil scheiden, dat hij een hekel aan mij en niet doen wil me weer te zien in zijn leven, ik was boos en ook gefrustreerd weet niet wat te doen, ik was ziek voor meer dan 2 weken als gevolg van de echtscheiding. Ik hou zoveel van hem dat hij alles voor mij was zonder hem is mijn leven niet compleet. ik vertelde mijn zus en ze vertelde me om contact met een spell caster, ik nooit geloven in al deze spreuk casting van een ding. Ik wil gewoon om te proberen als er iets uit zal komen van het. Ik nam contact op DR.musa voor de terugkeer van mijn man om mij, vertelden ze me dat mijn man zijn genomen door een andere vrouw, dat ze een spreuk op hem, dat is de reden waarom hij een hekel aan mij en ook willen dat we een scheiding. Toen vertelde ze me dat ze een spreuk op hem, dat zal hem terug naar mij en de kinderen wierp, wierpen zij de spreuk en na 1 week mijn man belde me en hij vertelde me dat ik hem zou moeten vergeven, begon hij zich te verontschuldigen op de telefoon en zei dat hij nog steeds van me houdt, dat hij niet wist wat er met hem gebeuren dat hij mij verliet. het was de spreuk die DR.JATO werpen op hem dat hem vandaag terug te komen naar mij, mij en mijn familie zijn nu weer gelukkig vandaag. bedankt DR.JATO voor wat je hebt gedaan voor mij zou ik niets vandaag, zo niet voor uw grote ban zijn geweest. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te delen met de mensen die al deze ervaren en mijn vrienden die op doorreis zijn al dit soort liefde probleem om terug hun man, vrouw of ex-vriend en vriendin, als je op moet zijn contact help hem zijn e-mail> drmusaspelltempl@gmail.com en check zijn website om veel wat hij doet zo goed en je zult zien dat uw probleem zal worden opgelost zonder delay.once weer zijn e-mail> drmusaspelltempl@gmail.com

  sonia paul
  21/12/2014 17:05
  (7 jaren geleden)

 • Sonia Paul
  Nadat hij in relatie met Paul zeven jaar , brak hij met mij, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen , maar alles was tevergeefs , ik hem terug wilde zozeer vanwege de liefde die ik voor hem , smeekte ik hem met alles , maakte ik beloften , maar hij weigerde . Ik legde mijn probleem aan iemand online en ze stelde voor dat ik moet contact opnemen met een van spreuken die me kon helpen een spreuk om hem terug te brengen , maar ik ben het type die niet geloofde in spell , had ik geen andere keus dan om het te proberen , ik bedoelde een spell caster genaamd Dr musa en ik hem gemaild , en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles in orde zal zijn voor drie dagen , dat mijn ex zal terugkeren naar mij voor drie dagen , wierp hij de spreuk en verrassend in de tweede dag , het was rond 16:00 . Mijn ex belde me , ik was zo verbaasd , ik beantwoord de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo'n medelijden met alles wat er gebeurd dat hij wil dat ik terug naar hem , dat hij zoveel van mij houdt . Ik was zo blij en ik ging naar hem toe , dat was hoe we begonnen graag weer samenwonen . Sindsdien heb ik de belofte dat iedereen weet ik dat een relatie probleem hebt , zou ik helpen om die persoon te zijn door te verwijzen hem of haar naar de enige echte en krachtige spreuken die me geholpen met mijn eigen probleem en die gemaakt is anders alle valse degenen die er zijn . Iedereen kon de hulp van de spreuken , zijn e-mail nodig: drmusaspelltempl@gmail.com u kunt hem mailen als je zijn hulp in je relatie of iets nodig hebt. Ik kan nooit stoppen met praten over YOU SIR . Contacteer hem NU VOOR OPLOSSING VOOR PROBLEMEN hieronder vermeld.
  ( 1 ) Als u wilt dat uw ex terug .
  ( 2 ) Als je altijd slechte dromen .
  ( 3 ) U wilt worden bevorderd in uw kantoor .
  ( 4 ) U hebt een baan
  ( 5 ) Je wilt dat mannen / vrouwen te rennen achter je aan.
  ( 6 ) Als je een kind wilt .
  (7) Je rijk wilt worden .
  ( 8) Als u financiële hulp nodig .
  ( 9) Voor familie problemen .

  sonia paul
  21/12/2014 17:04
  (7 jaren geleden)

 • Hej vänner,
  Jag vet att detta budskap kan möta dig i yttersta förvåning. Men jag vill bara dela mitt vittnesbörd, Mitt namn Pamela Joy Jag är från Sverige, jag var en gång skild från min kärlek för några år tillbaka, jag vet hur det känns, och det var smärtsamt att skiljas från den man älskar. Om du verkligen älskar honom och du vill ha honom tillbaka till dig, du kommer att göra allt för att få honom tillbaka till livet igen, det var mitt fall, jag älskar min man väldigt mycket så jag gjorde allt för att få honom tillbaka, och han kom tillbaka till mig och nu lever vi lyckliga någonsin tidigare.
  det här är min historia ... bott i Sverige i många år now.I aldrig trott i alla spellcasting. Jag har blivit lurad av många olika personer.Jag förlorat hoppet i dem. Min ex kvar mi. Jag var förkrossad. Jag förlorade min bästa vän job.My så mitt öde. När han presenterade mig för DR. musa via drmusaspelltemple@gmail.com, fick jag höra hans arbete är free.Never trodde innan jag kom i kontakt med him.He gjorde en spell för mig. Jag återhämta alla mina pengar och min ex flickvän kom tillbaka på mindre än 75hrs.I återkallades på min plats i work.We även främjat immediately.I kunde inte tro att det är en riktig trollformel hjul ute gör gratis spells.I endast betalt i tacksamhet efter rolln hade worked.He tar inte betalt för pengar från någon att stava har worked.You allt inte ska luras att trollformler inte fungerar. DR. musa stava arbetet mycket snabbt, och han tar inte betalt för money.You kan bara betala för varorna stava kommer worked.Try honom och se vad som finns saying.These är de få saker han gör
  * HE framåt förlorade älskande för 24 timmar.
  * Pengar ritualer / BE Illuminati nya världsordningen
  * REMOTE OVER VÄNNER.
  * ALLA TYPER spell gjutning & VOODOO arbetare.
  * ÄR DITT BOTEMEDEL ta lång tid att lösa dina problem? Detta är din chans att få hjälp snabbt.
  * Få rida på NÅGON trolldom, otur och förbannelser.
  * Expert i fjärran healing
  * Försök även om man är dömd [IF det finns en chans att överklaga]
  * ÄR NÅGOT BODY SVARTSJUK med relationen?
  * Oavslutade jobb genom andra läkare-om inte glad-Kom till mig.
  * Kommer du att tvingas in i en skilsmässa?
  * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
  * Vinnande hästarna och hasardspel.
  * HAN KAN STOPPA någon konflikt med relationsproblem.
  * VILL DU HA BARN DITT VAL
  * Vill du QUICK MARRIAGEPROPOSAL?
  * HAN KAN ren människor HOUSE fastigheter från otur.
  * BEHÖVER mycket sexuell KRAFT OCH STARK erektioner.
  Du kan komma att behöva honom i några vad eller dela med vänner som har liknande problem. detta är DR.ODUDUWA kontakt
  E-post: drmusaspelltemple@gmail.com
  PROVA och dela dina vittnesbörd för alla efter att arbetet, bara hur jag gör nu tack ... och LYCKA.  sonia
  17/12/2014 07:10
  (7 jaren geleden)

 • Hallo vrienden ik wil mijn getuigenis en hoe dankbaar ik ben te delen omdat mijn minnaar kwam terug naar mij, want van het rooster hulp Doctor Atete waarvan het e-mailadres is doctoratetespelltemple@hotmail.com maken voor mij. Mijn vriendje brak met mij in januari, omdat hij dacht dat ik hem bedroog, vertelde hij me dat zijn vrienden heeft hem verteld dat ik al het zien van iemand anders als hij niet in de buurt Ik heb geprobeerd om hem te laten begrijpen dat zijn vrienden liggen naar hem, maar hij weigert te luisteren en dit was de reden waarom hij me verliet. Na maanden van onze breakup Ik heb geprobeerd om een normaal leven zonder hem, maar ik kon niet toen besloot ik contact op te nemen Doctor Atete via zijn e-mailadres: doctoratetespelltemple@hotmail.com die ik tijdens mijn zoektocht van kijken tegenkwam op het internet deze maanden voor hulp over hoe ik mijn geliefde terug te krijgen Doctor Atete wierp een liefde spreuk voor mij en mijn minnaar kwam terug naar mij binnen 12 tot 16 uur. Met dit rooster vreugde in mijn hart wil ik een grote dank aan dokter Atete hij de beste van spreuken zeggen en hij is de beste solution.His website is: http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com

  Gea
  15/12/2014 07:57
  (7 jaren geleden)

 • Mijn naam is David ... Ik heb een legitieme lening bedrijf dat ik begon een paar jaar geleden ..

  In dit bedrijf, ik geef leningen op 3% voor mijn klanten die bereid zijn om meer te betalen in de komende jaren ..

  Hoewel het internet is geïnfecteerd met onbetrouwbare mensen, ik hoop nog steeds om zaken te doen met betrouwbare mensen ..

  U bent geïnteresseerd in het aanvragen van een lening, hieronder vermeld, vriendelijk een e-mail te sturen naar davidherley7@gmail.com om snel toe te passen!

  Ik bied de volgende soorten leningen;
  * Leningen voor de kerst ..
  * Persoonlijke Leningen ..
  * Business leningen ..
  * Investment Leningen ..
  * Ontwikkeling Leningen ..
  * Aankoop Leningen ..
  * Bouw leningen ..
  * Leningen voor de aankoop van een auto ..
  * Schuld Consolidatie Leningen ..
  * International Loans ..
  * Student Loans en nog veel meer zonder enige vertraging ....
  Toepassing en ontvang de lening binnen 48 uur .. Don t miss !!
  Wij wachten op uw e-mail ......

  David
  09/12/2014 15:12
  (7 jaren geleden)

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties

Plaats uw reactie